Хороскоп

Дневен хороскоп за 7-9 април

horoskop-116

 

Овен

Бъдете по-общителни и ще спечелите. Предизвикателствата на работното място ще ви подтикнат да разширите знанията си. Пътуванията ви ще са приятни и в голямата си част ще ви разнообразят.

Телец

Днес под никакъв предлог не си позволявайте да се доверите на чужда преценка. Останете верни на принципите си. Добре е да използвате момента да се освободите от вреден навик.

Близнаци

Необвързаните може днес да попаднат на подходящ човек. За съжаление връзката обаче няма да е трайна. В любовта е важно правилно да реагирате на предизвикателствата, които ви отправя интимната половинка.

Рак

Днес много от вас ще се ползват с протекцията на влиятелна особа, което ще ви даде възможност по нов начин да погледнете на заобикалящата ви действителност.

Лъв

Настроението ви ще се подобри и заради осъществени финансови и други споразумения. Решаване на жилищен въпрос за някои от вас. Пътуванията ви ще са интересни и развлекателни, ако има с кого да ги споделите. Противопоказни са тежката храна и алкохолът.

Дева

Днес сами увеличете добрите си възможности за постигане на стабилна реализация на работното място. Резултатите от съвместните ви действия ще покрият очакванията ви.

Везни

На много от вас ще им бъде предоставена възможността да направят важен избор в живота си. Планирайте с особено внимание предстоящо свое пътуване, без значение какво ще бъде то. Страстни любовни отношения, раждане или възпитаване на деца, както и заниманията с любима работа ви дават сила и творческа енергия.

Скорпион

Работата може да повиши умората и стреса. Препоръчва се да снижите активността си и да поставите в ред чувствата и мислите си. Полезни са печените сладки. Добър знак е, ако в продължение на деня ви преследва някаква музика.

Стрелец

Разумно инвестираните средства в ново професионално начинание ще ви осигурят резултатите, на които се надявате. Постарайте се да оцените цялостното си положение в материалната сфера, за да поддържате отличния баланс.

Козирог

Подходящо време за творчески замисли, за планиране и визуализация на това, което искате да постигнете. Намислените желания като правило се сбъдват. Гладуването през този ден има лечебен ефект.

Водолей

В случай че сте допуснали някаква грешка спрямо интимната си половинка, то на всяка цена си признайте – всеки опит да не бъдете откровени ще е само и единствено във ваша вреда. Яжте повече плодове и зеленчуци.

Риби

Не е изключено да ви провърви доста в най-съкровените мечти. Ако създалите се служебни и лични взаимоотношения ви причиняват силно безпокойство, значи е време да потърсите промяна. Ако намерите монета с герба нагоре, е много добър знак.