38-годишeн от санданското село Плоски краде спортен екип от магазин в Дупница

Filed under: Дупница,Сапарева баня |

Police copy

Предотвратена е кражба на спортен комплект от магазин в Дупница в понеделник, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил. Търговският работник след установяване на липсата сигнализира полицията в града и 38-годишният мъж от с. Плоски, община Сандански, е установен. Спортният екип е върнат на търговския обект. Срещу А.И. е започнато бързо полицейско производство в РУ-Дупница.

 

Сапаревобанка стоя 24 часа в ареста, подозират я в кражба на чанта с документи и телефон

47-годишна жена от Сапарева баня е задържана с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ–Дупница, съобщиха от полицията. Тя е заподозряна като извършител на кражба на чанта с документи и личен телефон от лек автомобил, който е бил паркиран пред дома на собственика. Автомобилът е бил за кратко без надзор, отключен и със свалени стъкла. Задържаната е известна на полицията като извършител на противозаконни деяния, осъждана е. Работата по случая продължава РУ-Дупница.

Полицията погна 18-годишен дупничанин, карал БМВ с регистрационни табели за друга кола

Досъдебно производство е започнато вчера в РУ-Дупница срещу 18-годишен младеж от града. Той управлявал лек автомобил БМВ с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Проверката е извършена от полицаи на главен път Е-79. По случая е започнато досъдебно производство в РУ-Дупница.

Закопчаха 35-годишна крадла, о...
Директорката на Механото в Дуп...
Дупнишките „Авлиги” пяха за пр...
Добринка Зафирова осъди условн...
Община Дупница стартира пролет...