Цецо Соколов с повторен дебют за Марек Юнион-Ивкони днес

Filed under: Волейбол,Дупница,Спорт |

attacco_di_sokolov504447-620x264

След 7-годишно прекъсване, Цветан Соколов отново ще облече екипа на Марек Юнион-Ивкони. Той ще дебютира тази вечер в първата среща от предварителната група Б на турнира за Купата на България, който се провежда в Дупница. От 18 часа Марек Юнион-Ивкони излиза срещу „Арда“.

Соколов тръгна за световния волейбол именно от Дупница, преди да бъде трансфериран в Тренто. Той има спечелени титли с родния си клуб само при подрастващите, докато при мъжете така и не успя да вземе титла. Сега обаче му се удава възможност да постигне такъв успех. Соколов най-вероятно ще започне като резерва, тъй като пристигна преди обяд от Турция и вече се присъедини към новите си съотборници.

Веднага след като се настани в хотела, Соколов посети спортната зала в града.

Освен него, отново екипа на дупничани ще облекат и други двама легионери Тодор Вълчев и Златан Йорданов, които направиха вече по няколко тренировки с Марек.

При успех днес, Марек Юнион-Ивкони ще си осигури класирането за финалната четворка заедно с Монтана, които вчера удариха трудно Арда 3:1 гейма.

Билетите за мача се продават вече в офиса на клуба и за днешния и за утрешния мач с Монтана. Интересът е много голям, а пропуските са с цена 2 и 3 лева. С темпото на продажба, за утре се очаква билетите да се разпродадат предварително.

Подробности в печатното издание.

Корекция на носа претърпя вице...
„Фолкън“ взе първото място на ...
Община Дупница осигурява домаш...
Моторджиите на Димитър Недев о...
ФК „Беласица-08” точи ножа на ...