Депутатът от ПП „Атака” Илиан Тодоров от трибуната на НС: Проблемите на българите не чакат, докога ще се занимаваме с жаби и торбички, да изгоним ЕРП-тата, да спрем мигрантите

243-03-01-_7832„Стига сме се занимавали с рибките и жабите, докато проблемите в държавата ни заливат един след друг”, призова от трибуната на парламента вчера депутатът от ПП „Атака” Илиан Тодоров. Той обяви, че от 2014 година „Атака” е направила редица ключови предложения за решаване на наболели проблеми на гражданите, които обаче и до момента не са влезли в зала за разглеждане.

„Искам да попитам колегите народни представители докога ние ще разиграваме този цирк? Цял ден се занимаваме с евродирективи, с пластмасови торбички, аквакултури, жаби, костенурки, миди и рибки, докато основните належащи проблеми в държавата не са спрели”, заяви Тодоров и продължи: „През 2014 година още ние от „Атака” сме внесли над 30 проекторешения, които до ден днешен не са влезли в зала. Крайно време е предложенията на „Атака”, свързани например с преобразуването на ЕРП-тата в държавни, с налагането на мораториум над електроенергията и топлоенергията, за спиране на нелегалните имигранти, да бъдат обсъдени”.

Видео може да видите ТУК

Полицията не пусна над 200 про...
Цветан Цветанов: Развитието на...
63-годишен мъж от Кюстендил из...
В 200-годишна черква край кюст...
Отново обраха злато от дом в Д...