Депутатът от ПП „Атака” Илиан Тодоров от трибуната на НС: Проблемите на българите не чакат, докога ще се занимаваме с жаби и торбички, да изгоним ЕРП-тата, да спрем мигрантите

243-03-01-_7832„Стига сме се занимавали с рибките и жабите, докато проблемите в държавата ни заливат един след друг”, призова от трибуната на парламента вчера депутатът от ПП „Атака” Илиан Тодоров. Той обяви, че от 2014 година „Атака” е направила редица ключови предложения за решаване на наболели проблеми на гражданите, които обаче и до момента не са влезли в зала за разглеждане.

„Искам да попитам колегите народни представители докога ние ще разиграваме този цирк? Цял ден се занимаваме с евродирективи, с пластмасови торбички, аквакултури, жаби, костенурки, миди и рибки, докато основните належащи проблеми в държавата не са спрели”, заяви Тодоров и продължи: „През 2014 година още ние от „Атака” сме внесли над 30 проекторешения, които до ден днешен не са влезли в зала. Крайно време е предложенията на „Атака”, свързани например с преобразуването на ЕРП-тата в държавни, с налагането на мораториум над електроенергията и топлоенергията, за спиране на нелегалните имигранти, да бъдат обсъдени”.

Видео може да видите ТУК

Младежи от МГЕРБ ремонтират за...
Сакскобургготски за протестите...
Внучката на Крали Марко Живка ...
Войводата Светлана Николова пр...
Майсторът на моторни резачки Б...