Големият китайски хороскоп за 2017 г.

Filed under: Любопитно,Общество |

 

Плъх: Родените през 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 или 2008 г.

247-09-01-%d0%bf%d0%bb%d1%8a%d1%85

Зодиакът предвижда, че през годината вие ще напреднете в живота или ще подобрите себе си по някакъв начин. Работете по-усърдно в работата или хобито си, прекарвайте повече време със семейството и близките си. И не забравяйте да вършите нещата, които ви доставят удоволствие.

Любов: Вие ще бъдете по-свързани с емоциите си през тази година и по този начин по-лесно ще покажете на останалите как се чувствате. Това ще ви помогне по-лесно да започнете нови отношения – както романтични, така и приятелски.

Кариера: Тази година е вероятно да се чувствате по-амбициозни. Ще ви се иска да свършите повече работа и да държите под око банковата си сметка.

Финанси: Прогнозите за 2017 г. ви предупреждават да не харчите прекалено много пари за луксозни придобивки през годината. Здраве: Енергийните ви нива ще варират точно както и емоционалните. Вероятно ще имате възходи и падения. Уверете се, че се храните балансирано и тренирате, особено в моментите, в които имате прилив на енергия. Пазете здравето си през лятото.

Вол: Родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985 или 1997 г.

247-09-01-%d0%b2%d0%be%d0%bb

Хороскопът прогнозира, че нещата ще се движат бързо за вас през тази година. Въпреки че имате допълнителната енергия, все пак трябва да се опитате да спазвате ритмично темпо. Работете усилено на работното място и у дома. Грижете се за тялото и финансите си.

Любов: Китайският хороскоп прогнозира, че засиленият инстинкт на Вола ще ви помогне да намерите някой, който ви разбира, и да се отнесете подобаващо с тези, които не са се държали добре с вас, същото важи и за новите приятелства. Любовният и сексуалният ви живот като цяло ще са активни през годината.

Кариера: Тази година колегите ви ще се чудят какво ви прави такива късметлии в работата. Но работата е там, че успехите ви ще се дължат не на късмет, а на самите вас.

Финанси: Прогнозите предсказват, че ще работите по-усилено през годината, което може да означава увеличение на заплатата. Това е страхотно, защото има вероятност да се появят неочаквани разходи. Спестявайте пари.

Здраве: Вероятно тази година ще се чувствате сякаш имате повече енергия от обичайното. Не я губете! Използвайте я за упражнения и работете върху хобитата си, за да поддържате както тялото, така и ума си на добро ниво.

Тигър: Родените през 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986 или 1998 г.247-09-01-%d1%82%d0%b8%d0%b3%d1%8a%d1%80

Хороскопът показва, че макар и да обичате да водите в живота си, през тази година не трябва да се страхувате да позволявате на други хора да ви помагат. Да бъдете с други хора, може да направи нещата много по-лесни за вас – и дори много по-забавни!

Любов: Прогнозите предсказват, че тази година може да бъде пълна с промени в отношенията ви, а дали ще бъде за добро, или лошо, зависи от вас. Това може да означава, че ако сте сами, ще си намерите партньор. Ако вече сте във връзка, тогава може да отнесете нещата до следващото ниво или да ги приключите изцяло.

Кариера: Прогнозите предвиждат, че трябва да се фокусирате върху колегите и шефовете си, за да можете да напреднете в кариерата.

Финанси: Хороскопът предвижда, че ако се справяте добре с работата, това означава, че ще получавате повече пари. Може да ги използвате, за да изплатите стари задължения.

Здраве: Прогнозите съветват да направите всичко възможно да намалите нивата на стреса през тази година; това също може да помогне на здравето ви. Енергията на родените в годината на Тигъра ще има своите възходи и падения през периода, но ще бъде там, когато най-силно имате нужда от нея.

Заек: Родените през 1939, 1951, 1963, 1975, 1987 или 1999 г.247-09-01-%d0%b7%d0%b0%d0%b5%d0%ba

Китайският хороскоп прогнозира, че най-добрият начин да постигнете успех през годината, е да се фокусирате върху това, което искате от нея. Поставете си няколко цели в началото на периода и се фокусирайте върху това.

Любов: Не се притеснявайте да опитате нещо ново, като например да потърсите партньор в интернет. Така можете да срещнете нови и интересни личности. По отношение на любовта прогнозите предупреждават, че в средата на периода сексуалните ви връзки ще бъдат по-сложни от обичайното.

Кариера: Прогнозите показват, че обемът на работа през годината ще се увеличи за вас.

Финанси: Уверете се, че заделяте пари за спешни случаи през тази година.

Здраве: Вероятно през предишните години сте пренебрегвали физическата си обвивка, затова сега е важно да се погрижите за себе си. Независимо дали ще тренирате, спазвате диета, или ще обновите гардероба си, направете го!

Дракон: Родените през 1940, 1952, 1954, 1976, 1988 или 2000 г.

247-09-01-%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%be%d0%bd

Обрати ще изникват неочаквано през цялата година. Не бягайте от проблемите си! Тези промени ще изградят характера ви. Използвайте годината като един вид обучение. Използвайте емоциите си, за да изграждате социални контакти.

Любов: Ще бъдете по-разговорливи през годината. Това ще направи по-лесно създаването на приятелства от преди. Ще сте и по-склонни да споделяте емоциите си с другите.

Кариера: Тази година натовареността ви в работата ще е по-голяма от обичайното. Трудно е да се справяте сами, затова не опитвайте.

Финанси: Вероятно ще изкарате повече пари през годината благодарение на социалните си умения. Уверете се, че управлявате финансите си правилно. Платете дълговете си, преди да похарчите парите за по-маловажни неща.

Змия: Родените през 1941, 1953, 1965, 1977, 1989 или 2001 г.247-09-01-%d0%b7%d0%bc%d0%b8%d1%8f

Хороскопът прогнозира, че емоциите ще управляват годината ви. Уверете се, че не избирате удоволствието преди всичко. Макар и то да е важна част от живота, също така е важно да работите добре. Уверете се, че можете да посрещате разходите си. Правете нещата по свой начин, но не забравяйте да се грижите за себе си и за хората, които обичате. Придържате се към шестото си чувство.

Любов: През тази година ще сте по-общителни. Ако се доверявате на чувствата си и действате според инстинктите си, има шанс да срещнете нов партньор, ако нямате такъв в момента. Ако имате романтична връзка, отношенията ви ще станат по-страстни през 2017 г. Вероятно ще правите повече секс от предходните години. Изпълнете сексуалните си желания през периода! Женените двойки могат дори да планират бременност.

Кариера: Това е времето, в което да започнете да измисляте нови идеи за кариерата и професията си. Вероятно ще предложите нова идея на шефа си. Прогнозите предвиждат, че ако ви стане много скучно на работното място, значи е време да смените кариерата си изцяло. Разбира се, не напускайте старата си работа, ако нямате нова, за да запазите финансовото си състояние.

Финанси: В началото на китайската година е възможно да имате повече пари.

Здраве: По-малко вероятно е да страдате от контузия през тази година, а и ще се лекувате по-бързо, ако по някакъв начин се нараните. Вероятно ще имате повече енергия от обичайното.

Кон: Родените през 1942, 1954, 1966, 1978, 1990 или 2002 г.247-09-01-%d0%ba%d0%be%d0%bd

Хороскопът за представителите на знака показва, че годината ще бъде много целенасочена и непроменлива за тях. Това е време, в което трябва да се погрижите за всичките си дела и да поемете контрол над живота си. Планирайте за далечното бъдеще, докато животът ви е постоянен.

Любов: Макар и да променлив социалният ви живот през годината, ще има известна стабилност в края.

Кариера: Кариерата ще бъде нестабилна през годината, но поне няма да бъде отегчително! Промени в работата ви ще настъпват без никакво предупреждение.

Финанси: Хороскопът показва, че финансите ви ще бъдат стабилни. Добре е да се информирате за големи покупки, като къща или кола през годината. Но не бъдете импулсивни.

Здраве: Безгрижното ви отношение може да засегне и физическата ви форма. Ако не се грижите за тялото си, е възможно да качите или свалите много килограми.

Коза: Родените през 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 или 2015 г.

247-09-01-%d0%ba%d0%be%d0%b7%d0%b0

Хороскопът за зодия Коза предлага да бъдете активни през годината. Тя ще бъде доста заета, но ако правилно прецените темпото си, ще успеете да се справите.

Любов: През тази година ще преминете през многобройни промени. Дали са добри, зависи от вас. Може и да изпитате нови чувства през годината – както чувства към някой нов, така и нови желания към човека, с когото сте.

Кариера: През годината представителите на този знак ще се наложи да работят повече, ако искат да напреднат в кариерата си.

Финанси: Хороскопът съветва да следите внимателно финансите си през годината. Може и да работите по-усилено, което ще ви донесе повече приходи от обичайното.

Здраве: Хороскопът показва, че ще вършите много различни неща през годината. Вероятно е да сте по-избухливи и стресирани заради това колко бързо се върти светът.

Маймуна: Родените през 1944, 1956, 1968, 1980, 1992 или 2004 г.247-09-01-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d1%83%d0%bd%d0%b0

Хороскопът съветва да бъдете гъвкави през годината. Това ще ви помогне в работата и приятелствата. Гъвкавостта ще направи живота ви по-интересен като цяло.

Любов: Прогнозите предвиждат, че любовният ви живот ще бъде едновременно хармоничен и вълнуващ през годината. Възможно е да достигнете стабилно ниво във връзките си – както приятелски, така и романтични. Ако искате нещата да напредват, трябва да изразите емоциите си пред хората, за които ви е грижа. Така те ще разберат по-добре вас и намеренията ви, дори и да става дума за планиране на бременност. Китайският зодиак предвижда, че това може да направи нещата по-романтични и сексуални. Слушайте партньора си, ако имате такъв.

Кариера: Хороскопът за 2017 г. показва, че ще се чувствате свободни да споделите собствените си креативни идеи. Кой знае? Може именно тези идеи да са разликата между повишение и монотонна кариера.

Финанси: Дръжте под око финансите си през годината. Трябва да правите някои саможертви по отношение на разхищенията, но това ще балансира банковата ви сметка.

Здраве: Не позволявайте на стреса да вземе най-доброто от вас, иначе в противен случай ще се разболеете. Не позволявайте на малките лоши неща да ви засягат, но позволете на малките хубави неща да подобрят деня ви. Продължете да бъдете оптимисти

Петел: Родените през 1945, 1957, 1969, 1981, 1993 или 2005 г.247-09-01-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d0%b5%d0%bb

Хороскопът предсказва, че нещата ще си идват и ще си отиват тази година, но животът ви зависи повече от действията ви, а не от местоположението на звездите. Докато китайският зодиак е способен да ви води, от вас зависи какво ще правите с годината. Усилената работа ще подобри живота ви и цялата ви година.

Любов: Не можете да изневерите на себе си и винаги се водите от емоциите си, това ще бъде най-важно за вас и през тази година.

Кариера: Ако сте се чувствали отегчени на работа, това ще се промени. Може дори да получите нови проекти в работата или бизнеса си.

Финанси: Трябва да действате бързо по отношение на парите през тази година. Много е важно да работите върху изплащането на дълговете си.

Здраве: Има вероятност да бъдете изпълнени с физическа и умствена енергия през годината. Вашето тяло е готово на всякакви предизвикателства, които може да му отправите!

Глиган: Родените през 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995 или 2007 г.247-09-01-%d0%b3%d0%bb%d0%b8%d0%b3%d0%b0%d0%bd

Хороскопът предвижда, че животът ви започва да достига баланс – позволете му. Опитайте се да не създавате проблеми и не се изхвърляйте. Фокусирайте се върху основните си цели и гледайте нещата от различни ъгли. Подобрете уменията си по отношение на работата, приятелите и хобитата си. Трябва да решите какво искате в началото на годината и да работите върху това през остатъка от нея.

Любов: Ще имате напредък в социалния си живот, макар и бавен. На моменти може да се чувствате сами, но това е знак, че трябва да помислите върху връзката си. Ако планирате дете, обсъдете това, преди да се разочаровате.

Кариера: Нещата ще са по-лесни за вас през годината. Ще имате повече време да почивате и да мислите за нещата, които искате в бъдеще по отношение на работата си.

Финанси: По отношение на парите трябва да се уверите, че изплащате всичките си дългове. Фокусирайте се върху това да харчите пари за неща, които ще повишат сигурността ви на първо място.

Здраве: Уверете се, че следите диетата си. Макар и да се движите повече, това не означава, че трябва да си наваксвате със сладкиши и мазни храни.

Позитивни мисли: Всяка усмивка...
Краеведът Иван Хаджийски: Стан...
Архитекти и университетски пре...
Петричанинът Иван Соколов: Ван...
С аранжировка на цветя стартир...