Маг Евелина Лютова: Преслава и пернишкият бизнесмен ще се оженят, Коко Динев и Емилия са като „дупе и гащи”

Filed under: Звезди |

%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b8-2Преслава, фолкпевица, родена на 26 юни 1984 г., и Георги Станоев. Приятните моменти между тях ще бъдат скрепени с „да“ на екзотичен остров през лятото. Както ги гледате така „два остри камъка“, така ще се сдобрят и през втората половина на годината певицата ще каже „да“ на любимия си. Физическото привличане е изключително силно между тях, няма друго такова.“ Това пророкува за „България Днес“ маг Евелина Лютова, една от 40-те най-силни биоенерго и скенер терапевти у нас. Лютова от години се занимава с древни ритуали, които неутрализират родови проклятия, заключен късмет и проблеми в семейството. На базата на рождената дата тя познава съдбата на посочени имена и с почти 100-процентова сигурност гаданията й са успешни.

Константин Динев, роден 12 февруари 1970 г., и фолкпевицата Емилия, родена на 21 март 1982 г. Двамата са „дупе и гащи“. Имат невероятна хармония и висока интензивност на чувствата. Мекотата и грижовността е в основата на взаимоотношенията им. Противно на злите езици, те са верни един на друг. Откакто има второ бебе, Коко не е и поглеждал друга жена. В момента той работи и по нов проект, който ще е общ за двамата.

%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b8-1

Мария, фолкпевица, родена на 13 януари 1982 г., и Християн Гущеров. Мария и Християн и тази година ще останат заедно. Сътресенията в семейството им са прах в очите на другите. Те са с много силни различия, но с притеглящи противоположности. Не е изключено певицата да стане майка в следващата година, но само ако се откаже от участие поне за шест месеца. Тогава бебето им ще се получи. Такава им е кармата – единият трябва да се откаже от нещо важно за него за сметка на другия, за да са щастливи.

 

Десислава, фолкпевица, родена на 7 март 1979 г., и Благой Найденов, роден на 9 юни 1996 г. Връзката между двамата няма да е силна. Колкото и да я има любовта, разликата от 17 години в полза на певицата ще ги раздели. Това ще се случи след лятото.

%d0%b7%d0%b2%d0%b7%d0%b4%d0%b8-3

Златка Димитрова, родена на 19 май 1986 г., и Мирослав Николов, зодия Лъв. Очаквайте сватба за Златка и Миро! Те са истински щастливи, а любовта им е кармична. След като роди момченце на бизнесмена, Димитрова я чакат и много нови проекти.

 

Димитър Рачков, актьор, роден на 18 септември 1972 г., и Мария Игнатова, тв водеща, родена на 26 септември 1979 г. Митко и Мария са ми лични приятели и за тях мога да кажа, че ще продължават да творят заедно и да радват публиката си. Ако има раздели, то ще са временни и дребни.

 

Александра Раева, певица и тв водеща, родена на 24 септември 1980 г., и диджей Дончо. Двамата няма да се разделят, дори ще си купят общ дом.

 

Благой Георгиев, футболист, роден на 21 декември 1981 г., и Есмер, руски модел и танцьорка. Раздяла е абсурдна. Въпреки че между тях няма „химия“, а само взаимна изгода, връзката им ще просъществува дълго време.

 

Валери Божинов, футболист, роден на 15 февруари 1986 г. и Биляна Дол, зодия „Лъв“. Двамата са противоположности, но „старото коте“ на Божинов се е научило да мълчи, когато трябва, да му помага психически и да дава добри съвети. Тя е тази, която може да го напусне, засега Валери е много, много влюбен.

Със сигурност шоуменът Слави Трифонов влиза в политиката. Той отдавна се готви за това, пророкува Лютова. Според нея фолкпевицата Алисия без съмнение ще стане майка до края на 2017-а. Очертава й се силна любов с чужденец.
И през тази година без сериозни партньори ще останат: Николета, поп звездата Мария Илиева, Георги Христов и Анелия. В професионално отношение годината ще е най-силна за Фики и Азис. Първият ще запише пореден силен хит с гръцки изпълнител, а Васко от Костинброд ще стане популярен и в САЩ с госпъл хитове в дует с тъмнокожи. За Сашка Васева 2017 г. също ще е ползотворна. Очертава й се да стане водеща на предаване на духовни теми. Певицата също като Слави отдавна се готви за новото поприще.

 

Снимките

 

Преслава и Бирмата

Емилия и Коко

Сашка Васева

 

Нейно очарователно величество ...
Кристина Агилера загуби 20 кг ...
Лора Крумова даде на сина си и...
Ален Делон: Ако пред мен някой...
Джулия Робъртс: Известността е...