Ексковчежникът на община Сапарева баня Калинка Андреева назначена в Агенцията по социално подпомагане в София, съгражданите й: Рамо й удари омбудсманът Мая Манолова 

Filed under: Дупница,Кюстендил,Перник,Сапарева баня |

 

02-01-36-uli-1-%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%ba%d0%b0-%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Калинка Андреева

Бившият директор на финансовия отдел в община Сапарева баня Калинка Андреева започна работа в Агенцията по социално подпомагане в столицата. „Няма да ви кажа на каква длъжност съм”, отсече финансистката, която стоя начело на община Сапарева баня в продължение на три мандата, а фамилията й се превърна в една от най-заможните в курорта.

02-01-orig_446605_bg

Мая Манолова

Жители на Сапарева баня съобщиха  , че назначението на Калинка Андреева в столицата е станало с протекциите на омбудсмана Мая Манолова. „Двете са стари дружки, Андреева изнесе кампанията на Мая Манолова по време на изборите през 2013 и 2016 година, посрещаше я в Сапарево, помагаше й да свалят багажа от колата. Освен това е известно, че Агенцията за социално подпомагане е подчинена на социалното министерство, начело на което доскоро стоеше Ивайло Калфин от АБВ.”

Любопитна подробност е това, че в общината Андреева беше заместена от сина си Светослав Андреев. Той в момента е съветник от групата на земеделците. Андрееви имат къща в село Сапарево, където живеят родителите на Мая Манолова. До старата триетажна къща Андрееви са вдигнали още една също триетажна. Върху огромен парцел в Сапарева баня Андрееви построиха и хотела „Андреевата къща”, те са собственици и на още две дървени вили.

В Поземлената комисия на община Сапарева баня пък работи братовчедката на Андреева – Христина Димитрова. Съпартиецът на сина й Георги Попмихалков е началник на Общинска служба „Земеделие”.

„Нямам нищо общо с назначаването на Калинка Андреева”, отсече за „Вяра” Мая Манолова.

 

Бившият кмет Алекси Тасев, фот...
Страдащият от мускулната дистр...
За Гинес! Бившата чистачка на ...
Съветниците от „Народен съюз” ...
Шофьорът на кмета на Дупница М...

Коментар за: Ексковчежникът на община Сапарева баня Калинка Андреева назначена в Агенцията по социално подпомагане в София, съгражданите й: Рамо й удари омбудсманът Мая Манолова 

  1. Долни курви!Заедно с тая която държи телефона.ЛЕ ле егати държавата.Крадат като за последно и лъжат простите хора,че се грижат за тях!

    Ivan
    2017/януари/05 at 10:45 AM