Лято, плаж, море. Кой не си мечтае за подобна гледка? Налице е една приятна новина, която е чакана месеци наред – лятото идва, а с него и невероятните преживявания, изпълнени със солени моменти, пясъчни преживявания и слънчеви усмивки. Толкова хубаво звучи, нали? Но все пак трябва да се подготвим подобаващо за този период и за това ни е нужен подходящият бански костюм.

Лято 2017 ни посреща с много идеи за перфектните бански. Моделите с едно рамо са на път да облеят плажовете. Те са характерни както за целите костюми, така и за тези от две части. За дамите, които предпочитат асиметричните кройки, това ще бъде истински рай. Модата е на тяхна вълна.
Банските с високо изрязани бикини също ще бъдат на мода през това лято. Те са харесвани от жените… и най-вече от мъжете. Причината за това е, че се получава визуално удължаване на краката. Добра новина – след месец изрезките на бикините ще бъдат… до шамандурата, а краката ще бъдат безкрайни. Това, комбинирано с дълбоки деколтета, звучи чудесно. Дано да сте добри плувци, за да се справите с тази комбинация.
Банските с пискюли също ще оставят следа през лято 2017. Този модел е раздвижен и създава забавно настроение. Ако сте фен на допълнителните орнаменти, които правят впечатление освен на разходка по плажа, но и във водата, заложете на този тип бански. Закачливото винаги е на мода, а този сезон смята да завладее дамите.
teenproblem.net