Кметът на самоковското село Говедарци Георги Шуманов се появи с гипсирана ръка. Съселяните му оживено коментираха версии за нещастието, застигнало управника им в навечерието на фаталния петък, 13-и. „Жесток карък го застигна, черна котка се хвърли в спиците на колелото му по време на колопоход из района”, коментират една от версиите жители в селото. Според неофициална информация кметът е в гипс именно заради злополука с колелото. „Говори се, че управникът е изхвърчал със скорост три метра пред колелото. Вероятно е карал с висока скорост и не е имал време да удари спирачка”, коментират жители на Говедарци, но предложенията им все още не са потвърдени официално.

Георги Шуманов

Вчера Шуманов дойде в съдебна зала на Самоков, придружаван от негов защитник, по повод дело от частен характер. Шуманов  беше с гипс на дясната ръка, с изключително посърнал вид и белег на челото, коментираха присъстващи в съдебната зала. „След целия преживян ужас ден след инцидента той се яви на дело. На по-предходно заседание пък адвокатката му се яви с гипсиран врат в Районен съд-Самоков”, коментираха в съда.

По-възрастните хора разказаха за суеверието, че когато черна котка им пресече път, не е на добре. „За да избегнете нещастието, трябва или да заобиколите това място, или да преминете през него заднешком. Вероятно Шуманов не е имал време да реагира по този начин”, обсъждаха случая в селото.

 

 

1 коментар

  1. Една история за това как върнах съпруга си обратно. Моят свят и животът ми се завръщат! След една година на счупени отношения съпругът ми ме уведоми за причините. Чувствах се, че животът ми е на път да свърши, почти се самоубих, бях емоционално настроен от много дълго време. (Благодарение на вещицата, наречена д-р Н. НАГА), когото срещнах онлайн. Един верен ден, докато плават през интернет, съм свидетел на свидетелството на този магьосник. Някои хора свидетелстват, че е върнала бившето си гадже, някои признават, че тя възстановява матката, изцелява рак и други заболявания, някои признават, че може да хвърли магия, за да спре развода и т.н. Видях и специално свидетелство за жена на име CINDY, тя свидетелства за това как тя е довела нейния приятел Ex за по-малко от два дни, а в края на своето свидетелство се отказва от имейл адреса си. След като прочете всичко това, реших да опитам , Свързах се с нея по имейл адрес (Nhagaspellcaster @ gmail .com) и обясни проблема, като ми каза да не се безпокоя, че след 72 часа съпругът ми ще се върне при мен. За моя изненада съпругът ми дойде при мен и ме помоли да му простя. Решихме проблемите си и сме по-щастливи от преди …
    Д-р НХАГА е наистина талантлива жена и няма да спра да го публикувам, защото тя е чудесна жена … Ако имате проблем и търсите истински магистър, за да решите всички ваши проблеми. Това е легитимно. Свържете се с нея на електронната си поща Nhagaspellcaster @ gmai .com .. whatsapp. +2349063800305

Comments are closed.