Вътрешен басейн, джакузи, тангентор и богат избор на сауни са само част от глезотийките, с които „Езерец” изкушава

Ангелина Ангелкова

Луксозният и красив СПА център в хотел „Езерец” в Благоевград получи сертификат, лично подписан от министъра на туризма Ангелина Ангелкова.

Според пуснатия регламент, гласуван от парламента, за да работи, всеки СПА център трябва да получи такъв сертификат.

В момента „Езерец” е единственият хотел не само в Благоевград, но и в региона, който има сертифициран СПА център.

От управата на хотела заявиха пред „Вяра”, че комисия от Министерството на туризма е посетила и огледала детайлно всичко.

А в СПА центъра определено има какво да се види. Вътрешният басейн в „Езерец” може да осигури водни забавления сред луксозна обстановка за всеки. Не са за изпускане и атракционните душове, контрастното ведро, топлинните шезлонги, джакузито, тангенторът (подводен масаж) и релакс зоните.

В „Езерец” може да изпробвате невероятния ефект не само на билковата, солната, финландската и инфрачервената сауна. Която и да изберете, ефектът ще е поразителен. Специалистите са категорични, че сауната спомага за детоксикацията, отпуска всички тъкани, спомага срещу стесняване на кръвоносните съдове, благоприятства добрия сън и метаболизма. Процедурата е незаменима в борбата с килограмите, седенето в сауна може да ви подари и красива кожа, а бори и грипа.

На разположение на „Езерец” са и кинезитерапевти и масажисти, които работят козметика на високо ниво.