Конкурс на тема „Аз танцувам” се организира по случай 10-годишнината на Танцова формация “Хоуп” при НЧ “Отец Паисий 1919” в Сандански. Конкурсът е насочен към деца и младежи до 18 години. Всеки желаещ, независимо от пол, хоби и интереси, има право на участие в конкурса. Единственото условие е участникът да бъде от община Сандански.

Темата на конкурса е “Аз танцувам”, като всеки може да я интерпретира по начин, по който му харесва. Конкурсът е в три раздела: рисунка, колаж или литературна творба.
Забранено е използването на вулгарен език, неприлични снимки или рисунки, съобщават организаторите. Творбите трябва да бъдат изцяло дело на участника. Всеки участник получава диплом за участие. Всеки, класирал се на първо място в съответната категория, получава парична награда. Един от всички участници ще получи безплатен абонамент за посещение на тренировките на Танцова формация “Хоуп” за 3 месеца.
Срокът за подаване на творбите е 21 януари. Колажите и литературните творби се изпращат като лично съобщение на страницата или профила на формацията, а рисунките се подават всяка събота и неделя от 12,00 до 17,00 ч на третия етаж на ГУМ. Наградите ще се обявят на специално събитие през месец февруари.