Тежка катастрофа, за късмет без жертви, потресе жителите на ул. „Орлинска” в Дупница.

Черното ауди се заби в контейнер

Млад шофьор се удари в кола, пълна с роми, близо до старите гробища. Пътниците се разминаха само с уплаха. Черното ауди след сблъсъка  се наниза в контейнер и си откъсна част от бронята.

Полицейски патрул отцепи мястото на катастрофата

Другият участник в катастрофата – бронзов мерцедес, бе със счупен ляв преден фар и смазана шофьорска врата, а от удара му се беше отворил еърбекът. Полицейски патрул пристигна на мястото на катастрофата и отби движението в едната лента. Автомобилите са застраховани и шофьорите се разбраха цивилизовано според очевидци. Смята се, че трети амвтомобил е насмел един от шофьорите.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. Ма не разбрах неграмотните цигани които си купуват шофьорските книжки ли са виновни???

  2. Не, неграмотния шофьор на аудито който караше с бясна скорост в завоя и изгуби контрол над автомобила. Размина се на сантиметри от други автомобили и се заби в мерцедеса.

  3. Абе мама ти да еба в очевидеца ,неграмотния в случея си ти нещасник и ти си карал с бясна скорост като си взел шофьорска книжка тъпак !

  4. Така е когато пишлемете на по 20 години ми карат коли от по 10 бона, пеша не могат да ходят на коли с по 150 коня се качили, за това закон като в Македония трябва!!!

Comments are closed.