Бизнесменът Йордан Йорданов е най-голямата опора на внука си адаш Йордан

 

 

Общинският съветник от ГЕРБ – Дупница, Йордан Йорданов е напуснал директорски пост във фирма на инж. Цветан Цветанов и се е отдал на образователни курсове, говори се усилено в града. Йордан Йорданов наскоро се пенсионира от АМ „Хемус”, а по-късно стана известно, че е започнал работа като директор на автопарка в една от най-големите строителни фирми в България – дупнишката „Мегаинвест холд” на Цветан Цветанов. Йорданов вече тича по няколко пъти в седмицата на курсове по математика, английски и карате. Йорданов се е записал и на частни уроци по други предмети при елитни преподаватели в Югозапада. Причина за тези пориви се оказа внукът му адаш Йордан Йорданов. Той имал амбици да учи в елитно софийско училище и дядото помага с всички сили амбициозното отроче да успее. Това е била и причината Йорданов да се раздели с бизнесмена Цветанов и с поста във фирмата си. „Детето е много ученолюбиво и отговорно като дядо си Йордан. Както казват старите хора, плодовете не падат по-далече от родословното дърво”, коментират дупничани.

2 КОМЕНТАРИ

  1. От АМ “Хемус” и ГЕРБ , що му е да работи, той се е награбил достатъчно, дори ще ходи да учи карате да го не ограбят ! И чак сега ще ходи да се образова, а досега е бил на ръководни постове, вижте какви ни управляват -смех !!!

  2. Тия гетбери се на..сраха.Като им гледаш глеватара може да ги наредиш като тъп,по тъп и най тъп.Смях в залата и втори ешалон на БКП“

Comments are closed.