31-годишната майка на шест деца Милка Асенова

 

31-годишната, майка на 6 деца, си изкарва прехраната като метачка по улиците. Колегите на Милка я хвалят като много работлива. „Българските роми сме бъдещето на Европа и на България, не ни трябват бежанци.

Работниците от временната заетост изметоха главните улици на града.

Ето в Дупница много ромски младежи учат в техникумите и в ЮЗУ в Благоевград”, сподели Милка, давайки пример със своята близка Росица, която завършва за учителка в Благоевград.

Работниците от временната заетост при община Дупница ударно изметоха тези дни главните улици „Св. Иван Рилски” и  „Венелин”. Сред тях е и Милка Асенова, която винаги се усмихва и е доволна, че има работа и взима редовно заплата. „Ние ромите сме много доволни от общината, доволни сме, че може да си изкарваме прехраната с работа”, допълни Милка.

 

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. Мангали вие ще затриете България и Европа.Само помощи искане.Ние спираме да работиме за вашите помощи.Ток и вода крадете,никакви данъци на тая държава не плащате.Само искате да получавате мангали долни крадливи.Назад вървим заради вас боклуци!!!!

  2. По че има полза боб да вариш у нея от колкато мангали да излизат от там!!!!!!!!!!!

  3. Как не пък не се спряхте с тази омраза. Жената си изкарва честно парите. Един добър пример е пред вас, но не, да плюете знаете само. Проблемът е огромен с бедността в България и всеки се опитва да се справя по някакъв начин. Никога не забравяйте, че те нямат равен шанс като българите. От малки се сблъскват с трудности и проблеми, с ненавист и отхвърляне. Изобщо замисляли сте се как тези хора живеят и дали и те не искат най-доброто за децата си?! Недейте да съдите, а по-добре отворете сърцата си, защото живеем заедно и когато има мир и уважение, обществото ни ще бъде спокойно и много по-добре.
    Браво на жената!

  4. Към коментара на “ Благой “ До мене живеят мангали. Благойчо от все сърце ти пожелавам до теб да заживеят мангали.Тогава да те видя какво ще пишеш.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!От се сърце ти го пожелавам!!!!!!!!

  5. Мерси, жителю. От три години живея до тях, но все още не съм стигнал твоята употреба на удивителни.
    А, и нямам проблеми със съседите. Едното им момче открадна винтовръта ми, но след нормален разговор ми го върна и ми помогна да си доредя и боядисам гипскартона.

  6. Еи голиам моралисти.До Благой,ти си циганин и пишеш като българин,чиба вшта мама циганска.Паплач смрадлива.

Comments are closed.