Калоян Александров

Благотворителният концерт за набиране на средства за лечението на Калоян Александров от Дупница ще се проведе на 21 февруари в Спортната зала, съобщи един от организаторите – Мариян Ангелов.

Майката Румяна Николова

Началният час на благотворителното събитие е 18 ч. В него ще вземат участие общо 13 изпълнители, сред които Володя Стоянов, дует „Пирин” и местни състави.

Припомняме, за да проходи, на 18-годишното момче са му нужни 100 000 лв. Тази година той ще бъде абитуриент. Майка му Румяна Николова заяви: „Искам да помогна на детето си да усети краката си и със смели крачки да тръгне напред. Малко ни е нужно, помогнете ни”. Ако сумата бъде събрана, Калоян Александров има шанс да проходи. Изследвания, направени в чужбина, потвърждават надеждата на 95%. Дарителската сметка е BG32UNCR70001523126377 – Калоян Сашов Александров.

 

1 коментар

  1. Вяра Нюз, публикувате трета поредна статия във връзка със сина ми, НЕ от мое име и НЕ с моето съгласие!!!! Публикувате мои снимки, без моето СЪГЛАСИЕ, от името на Мариян Ангелов, който също не е поискал моето съгласие, който не познавам, както и той мен!!! Като професионалисти би трябвало да знаете, че преди каквато и да е публикация трябва да дам съгласието си, но явно професионализма ви не е на нужното ниво!!!!
    Въпросният господин, НЯМА права да ме предстставлява без моето съгласие !!!!
    Гневна съм и мисля да си потърся правата, по начин по който ще осъзнаете значението на думата ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !!!
    С уважение Румяна Николова, майка на Калоян.

Comments are closed.