Дете на 2 години спаси затиснатото си от шкаф братче (видео)

bliznatsi

Кадър от видеото, публикувано в youtube

2-годишно дете от американския щат Юта спаси братчето си от паднал върху него шкаф, а родителите им публикуваха клипа в интернет с надеждата други родители да не повтарят грешката им, предава “Дейли мейл”.

Докато Брок и неговото братче Боуди си играят в стаята, голям бял шкаф пада върху Брок и го затиска. Кадрите са заснети от камера за наблюдения, поставена в стаята на децата. Във видеото се вижда как двете момчета правят опит да се покатерят на шкафа, предава “Вести”. В този момент той обаче се обръща и затиска двете братчета, но Боуди успява да се освободи сам. Малкият Боуди започва да помага на братчето си малко след като оглежда добре ситуацията. С всички сили Боуди се опитва да отмести падналия шкаф. За щастие на затиснатото детенце случката завършва благополучно, защото Боуди успява да помогне на братчето си.

Кайли Шоф, майката на близнаците казва, че никой не е смятал, че подобно нещо може да се случи. Вижте видеото, което за няколко часа стана изключително популярно в мрежата: “Всеки трябва да закрепи добре подобни шкафове за стената. Истината е, че ние дори не помислихме за подобна ситуация. Направете го сега, но ако го отложите за утре… просто никога няма да го направите”, казва майката на двете момчета.

Видео