Дупничани: Доволни сме от бригадата на фирма „Меридиан”, няма и помен от ямите по пътищата, след като ги запечатаха с асфалт

Строителите на шефа Илиян Миланов – Иван, Иво и Васил, получиха похвали от шофьорите

189-06-02-ILIAN-MILANOV
Илиян Миланов

Работниците на Илиян Миланов от строителната фирма „Меридиан”, която се грижи и за снегопочистването, се справиха перфектно със запълването на дупките по пътищата в общината, звъняха доволни дупничани. Бригадата на „Меридиан” – Иван, Иво и Васил, работиха по запълването на дупките преди време, но отзивите от шофьори и граждани за свършеното са положителни.

02-01-09-899
Майсторите Иво и Иван запечатаха с асфалт ремонтираните участъци на улица „Венелин”.

02-01-09-902

Работниците запечатаха с асфалт всички дупки и ленти по двете улични платна на движението по главната улица. Шофьорът Васил бе доволен, че асфалтът е съхнал за шест минути. Силно намаленият трафик на движение улесни работата на работниците, които споделиха, че им се е налагало да работят и при много натоварен трафик, но винаги се справяли перфектно.

02-01-09-896
Майстор Иво почисти с машина изрязаните за асфалтиране участъци в Градската градина.

02-01-09-898

Майсторите получиха поздравления за работата си и от живеещите при детска градина „Калина”. Запълнени са и дупките при Градската градина при квартал „Иван Вазов”. Неравностите по пътя между Дупница и Блажиево също са запечатани с асфалт.