08-09-02-498_n 08-09-02-copy 08-09-02-887_nВодещата на „Папараци“ посрещна 2017 г. на Малдивите и продължава да публикува в социалните мрежи екзотични и много горещи кадри от островите в Индийския океан. Николета Лозанова директно потвърди, че не друг, а вратарят на турския „Мерсин” и неин бивш любим Николай Михайлов е този, с когото изкара цяла седмица на едно от най-екзотичните места в света – Малдивите!

08-09-02-788_n 08-09-02-115_n 08-09-02-593_nВ последните дни на миналата година нашенци щракнаха двойката на летището на остров Мале. И докато нямаше никакъв спор, че фотографираният в гръб дългуч е Ники Михайлов, то мнозина не разпознаха в брюнетката зад него Ни Ло. Тя не ги остави много дълго да се чудят и побърза да си пусне снимки от един от най-скъпите ризорти на Малдивите – шестзвездния Banyan Tree. В началото екзотичните снимки по никакъв начин не издадоха, че и Михайлов е в орбитата на Николета. За разлика от сексбомбата, в социалните мрежи самият той остана безмълвен и не се изкуши да публикува нито една снимка. Вече обаче няма никакво съмнение, че в спалнята на Лозанова си е лягал футболистът. Харчовете на Николай Михайлов са надскочили 30 хиляди лева. Вилата, която той е наел за Николета, по Нова година се е наемала на цена от 1780 евро на нощ. Въпросната вила е на първа линия и е най-голямата в целия ризорт, като включва частен двор с басейн и джакузи, пура бар и слуга, който 24 часа в денонощието е на разположение на наемателите. Излиза, че само за нощувките футболистът се е изръсил с 12 460 евро. Отделно обаче са разходите по самолетни билети, наемът на частна лодка от столицата Мале до ризорта, масажите и глезотиите в СПА-то.

„Типично в стила на Михайлов – избрал е отново най-високия лукс за новата си стара любов. Той си има една приказка – „удоволствието няма цена“, коментират в обкръщението на футболния милионер.