В. Байрактарски напъва за водач на листата на АБВ в Пиринско, утешава напускащия кораба Г. Първанов с „Песни за душата”

Благоевградчани: На какво изобщо се надяват, вижте какво постигнаха на президентските избори, даже лидерите им в Пиринско Вл. Елезов и К. Ваклинов са на нож с коалиционния партньор от партия „Зелените” Андон Тодоров

01-03 !!!!!!  Владимир Елезов (с черното кожено яке), до него Кирил Ваклинов и Цвета Рангелова   363771_n

Владимир Елезов (с черното кожено яке), до него Кирил Ваклинов и Цвета Рангелова 

 

В страната вече мирише на избори и политическите лидери тръгнаха като хищници из страната. Лидерът на АБВ Георги Първанов навести другарите си в Благоевград, и то в навечерието на конгреса на АБВ тази неделя. Експрезидентът беше посрещнат от Валери Байрактарски, собственикът на благоевградската фирма за строителни материали “Байрак”. Бизнесменът се гласи за водач на листата на АБВ в Пиринско за предстоящите извънредни парламентарни избори. За да впечатли Първанов, Байрактарски го дарува с диск със звучното име „Песни за душата”, лично изпълнени от него.

227-01-01 Георги-Първанов

„Корабът АБВ потъва, само погледнете колко процента подкрепа събра кандидатът им за президент. На какво изобщо се надяват?! Даже и капитанът им Първанов хвърля оставка и май напуска борда, докато може да се измъкне все още сух. Явно им остава само да се утешават с песнички”, коментираха благоевградчани.

Името на бизнесмена Байрактарски се спряга и за предстоящ кандидат-кмет на Благоевград. И това става факт, след като азбукарите в Благоевград се изпокараха.

Лидерът на АБВ Владимир Елезов и Кирил Ваклинов са на нож с коалиционния си партньор от партия „Зелените” Андон Тодоров.

Под сурдинка се говори, че Тодоров обещал да работи за Калфин да стане президент ако му се осигури шефския стол в Басейнова дирекция в Благоевград. Но така и идеята му не можа да се реализира.

Валери Байрактарски е един от местните бизнесмени, който притежава доста имоти, последният от които е мебелната къща в кв. „Грамада”, за която плати 1 милион лв. преди две години.

Той я купи на търг на съдебен изпълнител, изчаквайки цената й от 1,729 млн. лв. през 2011 г. след няколко неуспешни търга и липса на кандидати да падне на 1 млн. лв. Къщата, известна като “Аско Деница”, е построена през 1982-1985 г.

63-годишният предприемач Валери Байрактарски признава, че преди да се захване с продажбата на строителни материали, е пасял овце и крави като млад в родното си село Селище.

221-02-01  Владимир Елезов

 Владимир Елезов