“Укев Транс” ЕООД – най-бързо развиващата се благоевградска фирма за спедиция и транспорт

 

10-01-10-ukev11
Валери Укев

Амбициозен благоевградчанин е собственик на най-бързо развиващата се фирма в региона за транспорт и спедиция. Джумалията Валери Укев преди 3 г. учредил фирмата си “Укев Транс” ЕООД и днес е сред най-търсените на пазара партньори от български и чуждестранни фирми. Основните дестинации, по които “Укев Транс” ЕООД работи, са в цяла България, Гърция, Румъния и Италия, но е с възможности за разширяване и в цяла Западна Европа.

10-01-10-ukev2
Младият бизнесмен признава, че за успеха си тайни няма, има много работа, прецизност и професионалисти, на чието партньорство залага. Затова шофьорите му са със солиден опит, а камионите – сигурни и с всички нужни документи за превоз на всякакви товари, включително и специализирани и опасни. Валери Укев и екипът му гарантират на бизнес партньорите си, че следят световните тенденции в бранша и поддържат мoдepeн aвтoпapк, всеки камион е подложен на нeпpeкъcнaт тexничecки кoнтpoл.
Фирмата стартира дейността си с международен транспорт, но спедиторската дейност, която стартира впоследствие, вече догонва и дори надминава като обем превозваческата. Целият процес на доставка на стоките, за чията спедиция отговаря “Укев Транс” ЕООД, се поема и проследява прецизно от специалисти на фирмата. Много български и чужди фирми, веднъж доверили се за спедиция на “Укев Транс” ЕООД, се превръщат в нейни постоянни партньори и клиенти, доволни от професионализма и коректните отношения.
Дружеството разполага и с квалифицирани служители в областта на логистиката, които могат да направят oптимaлнa opгaнизaция, както и с внeдpeни cиcтeми зa кoнтpoл.
На сайта на фирмата www.ukevtrans.com потенциалните клиенти и партньори на Валери Укев ще намерят всичко, което ги интересува за съвместна работа и бизнес проекти.
Директни контакти на
office@ukevtrans.com