Шефката на пенсионерите в Долна баня Атанаска Лазарова  разлива уиски за имения си ден, кметът Владимир Джамбазов я сюрпризира с телефонна честитка

 

ОбС шефката Лиляна Драганова и главната счетоводителка в общината Нина Арнаутска зарадваха Лазарова с голям “бонбон”

12-05-01_0451

Председателката на пенсионерския клуб “Надежда” в Долна баня Атанаска Лазарова от Долна баня отпразнува стилно имения си ден. Въпреки служебните си ангажименти кметът на община Долна баня Владимир Джамбазов намери време да поздрави именячката по телефона, а той през целия ден не спря да звъни. Атанаска покани двайсетина свои приятелки на изискано дамско парти. Тя ги почерпи с квалитетно уиски, мезета и сладки, а специално за празника на мама малката й дъщеря Лариса Василева приготви вкусна долнобанска баница със сирене. След наздравиците, пожеланията, многото цветя и подаръци за именячката Атанаска Лазарова ги почерпи с по парче вкусна торта. Да поздравят именячката, лично в клуба дойдоха председателката на Общинския съвет Лиляна Драганова и главната счетоводителка в общината Нина Арнаутска, които зарадваха Атанаска Лазарова с голям “бонбон”.

12-05-01_0445 12-05-01_0439

Специално за именячката певиците от бившата вокална група към пенсионерския клуб я поздравиха с любими песни за доброто настроение на всички на празничната трапеза.

По традиция за своя имен ден почерпиха с различни кулинарни вкусотии и служителките от Народно читалище “Рила-1898” Атанаска Петрова Тодорова и Атанаска Трифонова Тодорова.

Макар и малко на брой, в центъра на рилския град с варена кокошка и погача почерпиха по традиция ромски семейства за празника Атанасовден.