Лидерката на ГЕРБ – Трекляно, Таня Иванова: Румен Радев е недоразумението на българския избор, как можа да нарече патриарха „господин”

Негово преосвещенство ще бъде той – президентът, за придружаващите го дами оставаме безмълвни, каза още Иванова

13-03-01-tania-ivanova
Таня Иванова

Новият президент Румен Радев е недоразумението на българския избор, категорична е общинският лидер на ГЕРБ – Трекляно, Таня Иванова. „Той затвърди това с речта си, от която разбрахме, че патриархът е станал господин, което ме навежда на мисълта, че Негово преосвещенство ще бъде той – президентът, ще се симулира управление и след седмица ще тръгнем по светлия път към нищото. За придружаващите го дами оставаме безмълвни“, коментира председателката на партията в Трекляно.

Не може да твърдиш, че ще бъдеш обединител на нацията, а в същото време да забравяш къде си и кой си днес. Не може да нямаш ясна програма и дори да не си направиш труда сам да напишеш първата си реч или най-елементарното – дори да е написана от друг, да вникнеш в съдържанието й. „За мен този избор е подигравка с президентската институция, но за жалост това е изборът на някои хора, нека те берат срама днес“, заяви още Таня Иванова.