Съветникът Костадин Костадинов от Дупница се изживява като спасител на Паничище, спукаха го от бъзици за женската му шапка

Най-много да спасиш пет-шест кюфтета и две-три пържоли от замръзване, заяви Георги Христов14-24-01

Общинският съветник Костадин Костадинов от Дупница хвърчи като линейка из пистите на Паничище в новото си амплоа на спасител. Костадинов яхна шейна с най-добрия си приятел Асен Мицов – Били Пържолата и тръгна да спасява скиорите и природата. Шапката му с три топки обаче предизвика истинска лавина от коментари във фейсбук.

14-24-01Приятелите му в социалната мрежа го взеха на бъзик и попитаха дали случайно не е взел капата на жена си Райна. Толкова ли нямаше мъжка шапка, чудеха се във фейсбук. Костадинов опита да замаже гафа с изявленето, че това било спасителна шапка.

„С такова спасително оборудване най-много да спасиш пет-шест кюфтета и две-три пържоли от замръзване!”, контрира го Георги Христов. Впечатлен от габаритите на двамата приятели – Костадинов и Били Пръжолата, бизнесменът Александър Палчев пък изрази искрена загриженост за шейната на двамата спасители: „Ще счупите шейната, ей”.