Красавици атакуват короната „Девойка Кюстендилска пролет 2017”, миналогодишната победителка Мирослава Ангелова учи счетоводство

15-05-02-prolet10
Мирослава Ангелова – Девойка Кюстендилска пролет 2016

Започна набирането на кандидатки за новата Девойка Кюстендилска пролет 2017. Записването ще продължи до 8 февруари в общинския отдел „Култура и духовно развитие“. Кандидатките трябва да са навършили 16 години, е записано още в общинското предложение. На юбилейното издание миналата година, 50-о поред, с короната се окичи студентката Мирослава Ангелова. 21-годишната красавица в момента е трети курс в УНСС, специалност „Счетоводство”. По регламент обаче тя няма право да участва сега, тъй като вече е печелила наградата.

Парите, които получи Мирослава като награда от общината миналата година, инвестира в образование, както и семестриални такси. Все още желанията й не са свързани с модния подиум. Ухажори обаче не й липсват след титлата, която получи миналата година. Мими, както я наричат, иска да се занимава със сериозната дисциплина, каквато е счетоводството. Мечтата й е да остане в София и да си намери работа след завършване на висшето си образование. Баща й е автобусен шофьор, а майка й – в процес на търсене на работа.