Горанов: Ние сме по-напред от БСП, имаме идеи за бъдещето на страната, а не издигаме партизански лозунги

goranov2

„Като изключим БСП, не виждам никой друг да има връзка със състава на служебното правителство. Липсата на опит у Радев предполага най-малко той да вдигне телефона и да попита, но разбира се БСП ще отричат“.

Това заяви по Нова телевизия финансовият министър в оставка Владислав Горанов.

Според него не е естествено Корнелия Нинова да не знае състава на бъдещото служебно правителство, както твърди самата тя.

„Тяхната позиция да стоят далеч от властта, е естественият страх от това да не се омаскарят преди дори да са стигнали до изборите. Затова и бягат от публично показване на участието в подобно правителство“, каза още той.

По неговите думи е абсурдно да се мисли, че служебното правителство, ще бъде съставено без участието на БСП.

Владислав Горано коментира и предизборната кампания, като подчерта, че ГЕРБ са по-напред от БСП, защото не издигат партизански лозунги.

„От гледна точка на морално право или претенция за властта и от гледна точка на готовност, моето усещане е, че сме по-напред. Но разбира се, избирателят ще го покаже скоро. През това време ще минем, надявам се, през смислена кампания, в която да коментираме идеи за бъдещето на България, а не партизански лозунги на каквито сме се нагледали“, заяви Владислав Горанов.