Холивудските звезди полудяха по нара, отслабват с каша от нар и зехтин

 

%d0%b7%d0%b4%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5Кимбърли Снайдър е причината повечето холивудски знаменитости да изглеждат винаги добре и да бъдат винаги във форма. Днес ви предлагаме избрани съвети и рецепти от сайта на Кимбърли Снайдър. Нарът е един от любимите плодове на звездната диетоложка, пише zajenata.bg. Полезните свойства на нара са легендарни. Не само това е причината ваятелката на звездни тела да му отделя голямо внимание на своя сайт kimberlysnyder.com. Наричат нара кралски плод и това съвсем не е случайно. Ако се вгледате, ще видите, че той действително е увенчан с корона. В една от статиите си Кимбърли Снайдър казва, че лекарите предписват полезния сок от нар на своите пациенти, които страдат от анемия, високо кръвно налягане и проблеми със стомашно-чревния тракт. Днес разказваме за свойствата на нара, които не са известни на всички. Надяваме се тези съвети да бъдат полезни за вас.

  1. Сок от нар за отслабване
    Кимбърли Снайдър препоръчва в сезона, след като има нар, да пиете колкото се може по-често сок от нар. За тази цел прясно изцеден сок от нар се разрежда с вода в съотношение 1:1. Пие се по 200 мл половин час преди хранене.
    Също така особено ефективен начин да отслабнете е каша от семена на нар и зехтин.
    За да направите това, се смилат зърната на един нар с блендер. След това се добавят 2 супени лъжици зехтин и сместа се разбърква. Тази смес се приема по 1 супена лъжица 2 пъти на ден преди хранене. Срок на терапията – 1 месец.

    2. Здрава и красива кожа с нар

    Сок от нар перфектно подхранва кожата. За да си направите маска, вземете 100 грама кисело мляко, 2 супени лъжици мед и 3 супени лъжици счукани семена от нар.
    Всички компоненти се смесват и се слагат на лицето, без зоната около очите. Оставя се да действа в продължение на 20 минути. Тази процедура трябва да се прави на всеки 7 дни.

    3. Здраво сърце със сок от нар

    Сокът от нар е изключително богат на калий, който е необходим за нормалното функциониране на сърдечносъдовата система. Антиоксидантите, съдържащи се в напитката, предотвратяват натрупването на липидни отлагания върху кръвоносните съдове. За профилактика на сърдечносъдови заболявания е нужно да се използва сок от нар 2-3 месеца по половин чаша 3 пъти на ден половин час преди хранене.

    4. При първи симптоми на настинка

    Когато първите симптоми на настинка са факт, повечето хора допускат грешката да пият не особено ефективни лекарства. Кимбърли Снайдър съветва при първите симптоми на настинка да пиете сок от нар.
    За ускоряване на възстановяването е достатъчно да приемате сок от 1 нар, като го разредите с малко количество преварена вода. Тази напитка е с антипиретичен ефект и помага да се отървете от страшните симптоми на обикновена настинка.