Търсачът на мистерии Влади Лисичков: Духове на 22 мъртви деца спасява шофьори от катастрофи при жп прелез край Дупница

На същото място през 1969 г. малките загинали в автобус на връщане от екскурзия 

16-01-05

Духове на мъртви дечица спасяват шофьори край Дупница, това твърди търсачът на мистерии Владимир Лисичков, който е представен като топ експерт в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

В официалната си фейсбук страница „Досиетата на Влади” той сензационно разкрива: „Всичко започва в една тъмна и мъглива нощ на жп прелез край Дупница (тогава Станке Димитров), още през далечната 1969 година. Автобус, превозващ 22 деца, които се връщали от екскурзия, се поврежда точно върху влаковите линии и преди да бъде евакуиран, тежкотоварна влакова композиция връхлита върху него и го премазва напълно. Всички ученици и учители загиват на място. Няколко години по-късно обаче започват да се наблюдават странни явления в района на фаталната злополука. Шофьори, които закъсват с колите си на същото място, биват избутани до другата страна на прелеза от невидима сила. Според легендата духовете на починалите дечица бутат колите до безопасно разстояние от влаковите релси, по този начин спасяват пътниците им от съдба, подобна на тяхната”.

Специален агент на ФБР Владимир Лисичков реши да потвърди достоверността на тази превърнала се вече в градска легенда история и направи експеримент, който е заснет на видео от него. Автомобилът му, който е с изключен двигател и не е на скорост, внезапно тръгва сам по нагорнище, нещо наистина изумително, което е в пълен разрез със законите на физиката!!! Специалистът, който също е третирал задната част на колата си с прах за снемане на отпечатъци, заяви, че след зловещия експеримент по превозното средство е имало следи от мънички ръчички…

Според него случаят е на 500% потвърден като истински, но не желае да сподели местоположението на прелеза, с цел безопасността на читателите.