Силвия Кърчева от Перник: Благодарение на Бог оцелях в 3 тежки операции на корема, майка Го видя да протяга ръка към мен

Какво по-голямо чудо от това – Бог нагледно да ти покаже как се грижи за своите деца?

22-09-02-%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%be

Силвия Кърчева, която живее в Перник, е преминала през ужасни здравословни проблеми, но благодарение на вярата и упованието в Бог е издържала 3 тежки операции. Ето и потресаващата й история. „В началото на 2015 г. почти всяка седмица страдах от кризи – страшни болки в горната част на корема и кръста. В продължение на половин година и повече ходихме по доктори, но те бяха категорични, че това не е нещо сериозно и се дължи на това, че ям вредни храни. Тези кризи продължаваха, докато аз не започнах да се влошавам. Прочетох за симптомите си в интернет и стигнах до извода, че съм болна от жълтеница. Отидохме при личния лекар и той установи същото. Останах в инфекциозното отделение и там лежах около една седмица. Лекуващият ми лекар ме изпрати при хирург, защото подозираше, че проблемът идва от жлъчката. Наложи ни се още същата вечер да заминем за София, където ме очакваше един от най-добрите специалисти в града. На другия ден ми беше операцията. На другия ден усетих, че изпитвам тежина и ми си гади изключително много. Докато казвах на майка ми, че ми е лошо, аз изведнъж повърнах кръв. Излязох и от втората операция. Беше успешна и по чудо бях оживяла. Имала съм кръвоизлив в корема и се е наложило да ми поставят стенд. Докато чаках за третата операция, бях изпаднала в депресия. Стигнах дотам, че получавах паник атаки. Денят на операцията дойде. Бях изключително притеснена и си мислех най-лошото. През това време екипът от операционната зала се обадил на майка ми да слезе веднага пред залата. Тя се е шокирала и дори не помни как е слязла долу при тази новина – как може да реагира една майка при такова обаждане!? Оказало се, че не е подписала документите за операцията. Успокоила се и се е върнала в стаята ми. Била е изключително притеснена, но Бог реши да успокои едно майчино сърце. Когато погледнала към прозореца, в небето видяла мен как лежа на масата, а отгоре над мен Бог протяга своята ръка. Какво по-голямо чудо от това – Бог нагледно да ти покаже как се грижи за своите деца?
Какво се е случило на операционната маса, и до ден днешен не знам, но докторът и досега ми повтаря, че докато е жив, няма да забрави какво се е случило с мен. А повярвайте ми, той е виждал много тежки случаи.