Николай Кьосовски и Наталия Петрова от Перник, Калоян Петров от Благоевград и Димитър Тодоринов от Радомир поведоха четата на Марешки, отварят офиси в Югозапада

Гражданско движение „Воля” основа своя структура в Перник в присъствието на повече от 150 души. На събитието присъстваха националният координатор на „Воля” Стефан Августинов, регионалният координатор за Перник Наталия Петрова, регионалният координатор за Благоевград Калоян Петров, както и ръководителите на предизборните щабове в Перник – Николай Кьосовски, и в Радомир – Димитър Тодоринов.

„Перник извлича дивидент от близостта си със София и възможността част от хората, живеещи тук, да работят в столицата. Ако обаче се загледаме в малките населени места в областта, ще видим ужасяваща картина. Ние, от движение „Воля”, имаме конкретни идеи, които сме сигурни, че ще проработят бързо и ще дадат резултат в полза на гражданите“, каза Николай Кьосовски, ръководител на областния предизборен щаб в Перник.

Според Наталия Петрова всички, които споделят целите на „Воля”, искат да върнат нормалното бъдеще за себе си и за децата си. „Ние сме професионалисти и прагматици. Не очаквайте от нас да ви обещаем 1000 лева пенсия и 2000 лева минимална работна заплата. Бъдете обаче сигурни, че всяка дума, която дадем, ще бъде изпълнена“, категорична бе Наталия Петрова.

Политическият проект на Веселин Марешки вече има структури в почти всички областни градове в страната. В миньорския град „Воля” има 2 офиса. Първият отвори врати на ул. „Миньор“ 20 (срещу бившето руско училище), а вторият посреща съмишленици в квартал „Изток“ на ул. „Благой Гебрев“. Приемна има и в град Радомир – на площад „Свобода“ 1.