Пропадна контролният мач „Беласица” – „Спартак” (Плевен), бившият младежки национал Благой Наков остава в Петрич

 

28-14-03-blagoj-nakovПоради промяна в програмата на зимната подготовка на втородивизионния „Спартак” (Плевен) предварително уговореният контролен мач срещу „Беласица” няма да се играе в събота, 11 февруари. Причината е пускането футболистите на „Спартак” (Плевен) от страна на старши треньора Александър Георгиев в почивка от петък.

Заради влошените атмосферни условия се открива нов вариант, а той е от 13 февруари, понеделник, отборът на „Спартак” (Плевен) да започне нов етап от зимната си подготовка в Петрич в продължение на една седмица. Възможно е тогава да се стигне до нова договорка между ръководствата и треньорските щабове на двата клуба да се изиграе контролен мач.

В момента мъжкият отбор на ОФК „Беласица” се готви на терените в Кавракирово и Михнево. Новото засега е, че бившият младежки национал Благой Наков, за последно играл в столичния „Септември”, е дал дума да продължи да играе за родния си клуб, след като взе участие в последния контролен мач в Марикостиново срещу „Септември” (Симитли). Управителят на ОФК „Беласица” Георги Петров сподели, че ще се търси противников отбор за контролен мач в сряда, 15 февруари. Между другото той заяви, че в петък ще бъде на среща в ЗС на БФС, за да се разбере с тамошното ръководство кога и къде да се изиграе отложеният мач за Купа АФЛ срещу „Велбъжд” (Кюстендил).

 

Снимка:

Благой Наков