7 гилзи са открити на мястото на стрелбата в кв. “Надежда”

29-12-04-%d0%bc%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2Простреляният шофьор, който се оказа криминално проявен, е стабилизиран, но все още с опасност за живота.

Простреляният таксиметров шофьор е криминално проявен. На мястото на стрелбата са открити 7 гилзи. Това съобщи старши комисар Младен Маринов във връзка със случая, при който в събота бе прострелян таксиметров шофьор в столичния квартал “Надежда”.

“Направени са огледи на местопрестъплението и на други обекти, които касаят престъплението. Пострадалият е настанен в болнично заведение, извършена му е операция. Към момента е стабилизиран, но е с опасност за живота. На място са открити 7 гилзи от огнестрелно оръжие”, заяви ст. комисар Маринов, цитиран от агенция “Фокус”.

По думите му деянието не е извършено във връзка с дейността, която пострадалият е изпълнявал като таксиметров шофьор. “Най-вероятно е предварително подготвено и е свързано с други негови прояви в личния му живот. Същият е криминално проявен. Участвал е и в организирана престъпна група по линия на наркотици”, добави той.

Работата по случая продължава. И към момента продължават процесуално-следствени действия и оперативно-издирвателни мероприятия за издирване на извършителя или извършителите.