Дупничанинът Йонко Гергов оглави кандидатдепутатската листа на Зелените в Кюстендилско

Болежки препънаха бизнесмена Антон Тодоров за водач в Пиринско, начело застана докторът по дентална медицина Цветозар Балабанов

32-03-02-%d0%b9%d0%be%d0%bd%d0%ba%d0%be-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2
Йонко Гергов

Дупничанинът адв. Йонко Гергов и бивш футболен съдия оглави листата в област Кюстендил на Партията на зелените. Болежки пък попречиха на областния лидер на Партията на зелените в Пиринско Андон Тодоров да оглави кандидатдепутатската листа. Изненадващо начело застана общинският съветник Цветозар Балабанов, който е доктор по дентална медицина. Очакваше се областният лидер на зелените в Пиринско Андон Тодоров да бъде водач. Той обаче отстъпил мястото заради здравословни проблеми. Както „Вяра” писа, миналата година през лятото бизнесменът Андон Тодоров претърпя сложна операция, след като счупи крака си.

32-03-02-andon-todorov
Антон Тодоров

Нелепият инцидент станал пред банкова институция в града. Улисан и забързан в делничните грижи, Тодоров не усетил какво се случило, изведнъж се озовал на земята, а кракът му буквално се засукал. Той доста време ходеше с патерици и се възстановяваше доста бавно.

32-03-02-cvetozar-balabanov1
Цветозар  Балабанов

Вчера официално бяха обявени имената на част от водачите на листи на Партията на зелените. В различните областни центрове бяха проведени конференции, на които бяха избрани водачите на листи за предстоящия  парламентарен вот.