Дъщерите на кмета и на гл. счетоводителка на Добринище Милена Галчева Дора Ергина са две от новите попълнения в община Банско

36-05-02-2222Милена Галчева – дъщеря на кмета на Добринище Китан Галчев, и Дора Ергина – дъщеря на счетоводителката на кметство Добринище – Снежана Ергина, са две от новоназначените момичета на работа в общинската администрация на Банско по програма „Старт в кариерата”, научи репортер на „Вяра”.

„Добре е младите хора да намират работа тук, вместо да бягат в чужбина”, коментират местните хора. От община Банско преди дни разпространиха информация, че „Трима млади специалисти започват работа в общинската администрация в изпълнение на програмата за стимулиране на младежката заетост „Старт в кариерата”. Те бяха избрани след проведени предварителни интервюта и ще трупат своя първоначален професионален опит в следващите девет месеца в общината”.

Снимка:  Дора Ергина (крайната вдясно) – дъщеря на счетоводителката на кметство Добринище Снежана Ергина, и Милена Галчева – дъщеря на кмета на Добринище Китан Галчев”