Програмистът Евгени Точев от Бобов дол фаворит на РБ за парламента, обяви: Ще работя за създаването на електронното правителство

 

36-02-01_n

Лидерът на Движение „България на гражданите” в Бобов дол Евгени Точев, който работи като програмист в международна фирма, е фаворит на Реформаторския блок за депутат от Кюстендилско. Съгражданите на Точев от Бобов дол са категорични, че той трябваше да бъде водачът на листата, а не човекът на Братя Галеви Вергил Кацов от „Народен съюз”.

Евгени Точев е пети в листата, но разчита на преференциите, които да го изтеглят напред.

През октомври Точев влезе в партията на Кунева, той беше избран за член на Контролния съвет на партията по време на Третото национално събрание на ДБГ, което се проведе във Варна.

Той е инженер, на 30 години, не е женен. Амбициран е, ако спечели доверието на хората, да работи усилено за осъществяването на проекта за електронно правителство. „Всички управляващи само говорят за това, в много страни вече се радват на придобивката, която улеснява живота на гражданите. Не може в 21-ви век да сме заринати от бумаги, като всичко може да стане с един клик. Ще работя за това”, категоричен е инженерът. Освен че е технократ, Евгени е и артистичен. Участва в група илюзионисти и радват хората с представления из цялата страна. На 11 март са в Благоевград.