Искра Генова и синът й Мурат откриват Лято 2017 в Сапарева баня, срещу 8 лв. цамбуркаш в басейни с минерална вода и джакузи

 

Искра Генова

Искра Генова и синът и Мурад Капаноглу дават старт на Лято 2017 в Сапарева баня. На 20 май двамата собственици откриват официално сезона за плажа с минералния басейн в санаториума в Сапарева баня. „Почиващите ще имат удоволствието да ползват богатата база с огромния минерален басейн с размери 25 на 10 м, детския басейн, джакузито, шоковия басейн, бара и волейболното игрище”, обявиха от ръководството.

Санаториумът в курортния град вече е с нов статут, той е специализирана болница за рехабилитация.Билетът за новия летен сезон ще струва 8 лв. за цял ден за възрастни, 5 лв. за деца от 6 до 12 години и безплатен за деца до 5 години. Санаториумът в курортния град вече е с нов статут, той е специализирана болница за рехабилитация. Хората наричат санаториума Живата вода поради чудотворното въздействие на минералната вода. Това е най-хубавото място за отдих и почивка в курорта, открай време хората го наричат с името Плажа, защото е сред едно от чудесата на природата, казаха почиващи.