Претърпелият 3 операции за смяна на пола Филип от Кюстендил пропусна изпращането на съучениците си от 12-и „в” клас на ПМГ, проби си пъпа

 

Филип Димитров

Випуск 2017 завършват синът на бившия ОбС шеф Иван Андонов-Вацата и дъщерята на говорителя на РДГ Милена Иванова – Мария

12-и „в” клас с класния си ръководител Силвия Георгиева. С тях обаче не беше направилият си три операции Филип Димитров, поискал да се казва Анджелина.

 

Станалият известен като Анджелина Филип Димитров от Кюстендил, който претърпя 3 операции, за да смени пола си, пропусна изпращането на съучениците си от випуск 2017 в Математическата гимназия. Филип-Анджелина тази година е абитуриент. Изпращането пък започна като сцена от екшън филм, след като водещата на церемонията беше отвлечена. Випуск 2017 завършват зрелостници от три паралелки. Дванайсетокласниците Елизабет Първанова и Александър Младенов успяха да подберат най-забавните моменти от училищния живот.

12-и „а” клас завършва с отличен успех 5,70 Мирослава Багалийска. Сред абитуриентите тази година е Иван Андонов-Вацата, син на председателя на читалище „Братство“ Иван Андонов и бивш ОбС шеф. Абитуриентът е по-малкото дете в семейството на Андонов. Велизар Колешански бе единодушно посочен от съучениците си като притежател на най-добри артистични заложби.

Петият от ляво надясно е джуниър Иван Андонов, син на самодейния спец Иван Андонов.

 

Сред завършващите бе и Тони Костов, дългогодишен възпитаник на музикалния педагог Адела Харалампиева.

Водеща на 12-и „б” клас, профил информационни технологии, бе красивата Мария Петрова, дъщеря на дългогодишната пиарка на областната управа в Кюстендил Милена Иванова, сега на Регионалната дирекция по горите.

Завършващите от 12-и „б” клас, на преден план красавицата Мария Петрова, зад нея вдясно е гордостта на фитнес инструктора Симона. Четвъртата от ляво надясно е Антония Иванова. 

 

Последната изпратена паралелка бе 12-и „в“, специалност „Биология“ с класен ръководител Силвия Георгиева. Именно в  този клас е известният Филип Димитров-Симсън, направил си три хирургични операции, за да смени пола си и да стане жена. Желанието му е и да смени името си на Анджелина. Все още обаче делото за смяна на името не е минало в Кюстендилския районен съд. По всяка вероятност това ще се случи в София, тъй като заедно с близначката си Елена са родени там, тъй като са деца ин витро. Съучениците им обаче отказаха да коментират ситуацията защо Филип-Анджелина не е пожелала да присъства на изпращането. Водещите обаче го споменаха при представянето, Филип присъстваше и на фотосите, избрани като любопитни моменти от годините, прекарани в училище. Анджелина запазва мълчание и чрез фейсбук страницата си, не отговаря на въпроси за абитуриентския си бал, но пък не спира да публикува снимки в мрежата си. Последната придобивка е пиърсинг на пъпа, а Анджелина написа – новият ми аксесоар за моята перфектна лятна визия.

Абитуриентите се прибират по местата си със своите призове.

Мария Петрова чака момента да излезе на сцената.