Санданчани алармираха: 4 дни чакаме водопроводчик да сложи душове на ремонтираното „Миро”, това че кметът е отпуск, значи ли, че и отговорниците за обекта почиват

4 дни санданчани чакат водопроводчици, които да поставят канелките и душовете в обновената балнеолечебница „Мирото”, алармираха граждани. Работниците от фирмата, наета да отремонтира балнеолечебницата, вече приключи работата си. Няколко дни обаче се чака водопроводчик за пускането на водата, така че и хигиенистките да могат да изчистят и заредят басейните. И санданчани, и гости на града от Варна, Видин, София и други селища, чакат с нетърпение да заработи прочутото “Миро”.

„Някои си отиват недоволни, че колкото и пъти да идват през пролетта (април и май, по препоръка от лекарите), все не работи. А местните цяла зима ходят на Рупите и Плувния интернат, за да спортуват и да се каляват. Нима докато кметът Кирил Котев е в планиран отпуск от ОбА, отговарящите за този обект също ще почиват или ще гледат само работите на бизнеса да вървят?, питат санданчани.