Класният Боби Кръстев изпрати най-стилните абитуриенти от 12-и „б” на Промишленото в Дупница, дъщерята на секретаря от Районния съд Петя Маркова – Ванеса, го изненада с букет (Видео)

 

Дъщерята на секретаря на Районен съд-Дупница Петя Маркова – Ванеса, затопли сърцето на строгия класен ръководител на 12-и „б” клас от Професионална гимназия по облекло и стопанско управление Борис Кръстев с огромен букет цветя.

Малката изскочи на голямата сцена и получи сърцата целувка от стилния учител по време на церемонията по изпращането на випуска. Ванеса има двама първи братовчеди в класа на Кръстев – Христо Христов- Ботев и Кристиян Кирилов.

В класа на Кръстев е и любимият й батко Борис Павлов. Малката грабна букета от ръцете на майка му и получи целувките на Кръстев. Без съмнение момичетата и момчета на 12-и „б” бяха най-стилните на абитуриентския бал. Стотици дупничани им се радваха и запечатаха красотата им на камерите си.

Родителите на Христо Христов – Теодора и Гриша Ботеви, се разплакаха от радост пред вида на възмъжалия си син – Христо, той беше невероятно сериозен и стилен в светлосин костюм.

Синът на съдията от КОС Милена Богданова – Янис, беше като Джеймс Бонд – в сив костюм, преплетен с невероятни нишки като рибена кост, но съвсем дискретно. “На добър час, бъдете силни и здрави, добри и човечни!– пожела обичаният Борис Кръстев с много обич.