Надежда Богданова споделя как с вяра и упование в Бога е претърпяла успешна операция на окото. Ето какво разказа тя: „След толкова много трудности в живота ми се прибави и перде на дясното ми око. Дълго време отлагах да ходя на очен лекар за лекуване. И когато отидох, лекарят установи, че освен операция друго не можеше да помогне на зрението ми. Попитах го каква е цената на операцията. Отговорът бе – 1300 лева.
Малкият ми син ми даде 1000 лева, а другите 300 как ще ги набавя, не знаех. Отправях молитви към моя Бог да промисли за останалите пари. Понякога си мислех дали да не взема назаем от някого, но Бог ни съветва да даваме назаем, а не да взимаме.
Определената дата за операцията наближаваше, а отговор все още нямаше. Мина известно време и ми се обадиха по телефона за работа. Общувах с моя Бог с молитви и вместо надницата ми да бъде 35 лева в крайна сметка ми заплатиха по 45 лева на ден, общо 315 лева! Слава на моя Господ, че ме възнагради за труда, който положих, и с Негова помощ получих толкова пари, колкото да добавя, за да станат 1300, нужни за операцията!
От очната клиника ми казаха, че за да ми направят изследвания, трябва да се нахраня. Тъй като бях започнала поста си предишния ден сутринта, трябваше да го продължа до другия ден сутринта. Посъветвах се с три духовни сестри как да постъпя, но получих различни отговори. Така че реших да продължа поста си до края. Профилът ми беше в 13 часа. Аз знаех, че Господ ще промисли за всичко. Когато започнаха да ми правят изследването, имах чуден мир, нормално кръвно и дори не се сетиха да ме попитат дали съм се нахранила! Операцията беше направена сполучливо, с отличен резултат! Божията намеса беше удивителна! Сега оперираното ми око вижда по-ясно от другото!
Благодаря Ти, Господи!”