При „Ритон“ май не винаги всичко е идеално. Заради разсеяността на Катя, погълната изцяло с организацията за новия концерт на дуета, със Здравко наскоро са имали лека семейна драма, която за щастие не е приключила с развод, издават източници на ПИК от артистичните среди.

Не е тайна, че в средата на октомври на звездите, които са заедно и на сцената, и в живота вече 40 години, им предстои юбилеен концерт в НДК. Макар до тогава да има още 5 месеца те всеки ден тичат по организационни дела, записват нови песни и се подготвят и физически, и психически за грандиозното шоу.

Нормалният ритъм на приготовленията обаче ненадейно се обърнал с краката нагоре, след като Здравко заварил половинката си с чужд мъж в собствения им дом. Певецът е известен с това, че се пали от малко, а какво остава в подобна ситуация. Докато Катя му обясни, че не е това, което изглежда на пръв поглед, Здравко вече успял да я обвини в греховна връзка.

„Наближи ли време за подобна мащабна проява, Катя се вманиачава и държи всичко да е изпипано до най-малката подробност – не само по самия концерт, но и с всичко, свързано със самата нея и със Здравко – облекло, фигура, грим… Способна е месеци наред да подлага тялото си на драконови диети и грижи, само и само да бъде неотразима на сцената. Последната й мания са масажи с отслабващи кремови с екстракти от люти чушки. Една друга певица, също много известна, я светна за ефикасността на тези масажи и я свърза с нейния масажист. Момчето работи само с ВИП-клиентела по домовете. Катя обаче забравила да предупреди Здравко за визитата му, и разсеяността й им докара голям скандал… „, клюкарят близки приятелки на ритонците.

Освен с крема с люти чушки, който стимулира кръвообращението и метаболизма, ускорява разграждането на излишните мазнини и изхвърлянето им от мастните клетки, като стяга и възстановява еластичността на кожата, масажистът на Катя я глезел и с масажи с морска сол, зехтин и розмарин. Най-мощната съставка, морската сол, имала за цел да извлече излишните течности от организма на звездата, и да спомогне за извеждането на шлаката, без да изсушава кожата й.

Недоразумението между двамата съпрузи в крайна сметка приключило с хепиенд, а сега и самият Здравко се възползва два пъти в седмицата от професионалните умения на масажиста на жена си.

Please follow and like us: