“Миньор” гостива в Пазарджик с юношите за последния кръг, загуби с 2:1

Миньорци завършиха трети в Югозападната трета лига

 

 

Отборът на “Хебър” победи “Миньор” с 2:1 в  последния  34-ти кръг на Югозапада в мач без значение. През целия двубой домакините имаха териториално превъзходство и напълно заслужено спечелиха трите точки. Срещата започна с ранен гол за домакините след като в 7-ата минута халфът Георги Георгиев остана непокрит в наказателното поле на “жълто-черните” и с удар покрай Алекс Георгиев прати топката в мрежата за 1:0. При ответната атака в 9-ата минута Веско Весков изскочи на стрелкова позиция и вкара във вратата на “хебърци” за 1:1. После играта кротна, но в 36-ата минута Здравков изненада Алекс Георгиев и покачи на 2:1.

През второто полувреме двата тима направиха по няколко пропуска и до промяна на резултата не се стигна. В този мач отборът на “чуковете” бе изграден предимно от юноши на клуба, след като по куп причини за Пазарджик не пътуваха Илиян Илиев, Дани Йорданов, Кристиян Ковачев, Денислав Балев, Даниел Леонтиев и Ради Митревски.

По програма отборът на “Миньор” ще бъде във ваканция от края на тази седмица до края на месеца, когато ще се решава от шефовете на клуба кой ще бъде начело на тима от началото на следващия сезон.