Смъртоносна стрелба в Орландо, най-малко петима са убити, нападателят е застрелян

 

Разгневен служител на компанията Fiamma – фирма – производител на тенти за каравани, е разстрелял хора в бизнес парка до Орландо. Той е ликвидиран. Това съобщава местната медия WKMG, позовавайки се на свои източници.

По-рано бе съобщено за „много жертви” при стрелба в бизнес парк до Орландо. Според информацията стрелец е открил стрелба в индустриалната зона. Към момента властите официално не са обявили точния брой на убитите и ранените, но местни медии съобщават за най-малко петима убити. Шели Адамс разказа пред местни медии, че сестра й Шийла й се обадила по време на стрелбата от тоалетната на офиса, в който работи. „Тя повтаряше „шефът ми е мъртъв, шефът ми е мъртъв”, разказа още Адамс.

Компанията Fiamma е малка фирма с около 10 служители. По последни данни служителят, открил стрелба по своите колеги, е на 45 години. Три от жертвите са мъже, а една – жена. Според друга информация малко след като разстрелял своите колеги, нападателят се е самоубил. Инцидентът се е разиграл малко след 08,00 часа местно време.

 

Снимка:

До снощи властите официално не бяха обявили точния брой на убитите и ранените.