3 късметлийки от Дупнишко с печалби от лотарията! Лозенка Димитрова грабна 100 бона, учителката Катерина Нешева от Джерман – 50 000 лв., И. Самодумова от Червен брег – 10 000 

Лозенка Димитрова

 

Късметът от лотарията споходи Дупнишко тези дни. Дупничани се надпреварват да поздравяват Лозенка Димитрова, която спечели от лотарията 100 000 лв.

Катерина Нешева

Случайни минувачи веднага разпространиха новината при вида на екип на националната лотария, който дойде да заснеме клипче с печелившата. А тя е на върха на щастието. „Никога не съм си мислила, че ще спечеля такава сума”, казва 40-годишната дама, която има собствен бизнес. Много съм щастлива, но с думи не мога да опиша как се чувствам”, сподели развълнуваната Лозенка, която бе нападната с прегръдки и целувки от своите приятили.

Иванка Самодумова

Иванка Самодумова от дупнишкото село Червен брег също е невероятно щастлива от своята лотарийна печалба в размер на 10 000 лв. Иванка работи като продавач-консултант. Късметлийката в момента се чуди коя дестинация да си избере между Лондон, Париж или Русия, за да се отдаде на заслужена почивка и мечтана екскурзия.

Катерина Нешева от Джерман пък спечели 50 000 лв. от лотарията. 29-годишната учителка призна и тайната си: „Винаги си тегля първия билет и задължително го трия с 20 стотинки”. Първо се обадила на съпруга си с добрата новина, а хората от селото казват, че семейството са много добри хора.