Лято 2017! Банските на Андреа едва побират пищните й форми, Моника Валериева тренира за плажа на сухо пред огледалото, Сашка Васева не посмя да се съблече

Николета Лозанова

 

  • Николета Лозанова сложи всички в малкия си джоб с гол мост

Със стегнати тела, секси пози и бански последен писък на модата откриха сезона красавиците от Югозапада.

Александра Богданска
Теодора Андреева-Андреа

Моделки, певици или просто популярни момичета се заразиха с лятно настроение и показаха в социалната мрежа на какво са способни в горещините. Сапаревката Теодора Андреева-Андреа едва събра пищните си форми в оскъдния бански в пастелни цветове. Андреа със сигурност успя да предаде свежото си настроение на десетките фенове.

Антония Петрова показа всякакви отпускащи пози по бански.

Перничанката и носителка на купища титли за красота Антония Петрова също откри сезона, при това доста рано по плажовете в Гърция, а за разнообразие се отдаде и на релакс в луксозно джакузи. Антония с удоволствие позира пред обектива и показа колко много е отслабнала от тренировките във фитнес залата. Моника Валериева от Дупница пък направи суха тренировка пред огледалото по бански на райе. Александра Богданска от Благоевград има куп актуални бански. Дупнишката Мадона Сашка Васева пък отиде до морето, но не се съблече по бански. Сашка и съпругът й Христо топнаха крачета и помахаха щастливи от морския бряг.

Сашка Васева
Моника Валериева

Моделката Николета Лозанова, бивша съпруга на почетния гражданин на Радомир – Валери Божинов, пък сложи всички в малкия си джоб, като направи мост чисто гола край басейна.  Минути след публикуването на палавия кадър лайковете и коментарите на обожателите й не закъсняха, а Николета коментира снимката с думите: „Да изглеждаш добре, е най-доброто отмъщение”.