Класовете по пиано на Марина Иванова и Христина Кадева в Банско изнесоха концерт в Банско, Борис Бояджийски гостува с флейта

  •  Зам.-кметът Ивайло Ръхов връчи свидетелства за успешно завършена година

Младите пианисти на Банско, водени от техните преподаватели Марина Иванова и Христина Кадева, в компанията на родители и близки отпразнуваха с концерт изключително успешния творчески сезон.

Един истински празник за изпълнители и публика. Концертът донесе много настроение и удовлетворение на изпълнителите. Гост на музикалната вечер бе Борис Бояджийски – флейта. В пиано бара на един от най-изисканите хотели в планинския курорт прозвучаха творби от Моцарт, Рахманинов, Панчо Владигеров, Веселин Стоянов, Красимир Милетков и други.

През изминалата учебна година пианистите показаха талант в два международни и два национални конкурси: VIVAPIANO – София, Международен конкурс за млади изпълнители на класически инструменти – гр. Перник, „Звезди в радиото” – гр. Благоевград и Национален конкурс за млади изпълнители – гр. Пловдив. Свидетелства за успешно завършена година, грамоти и подаръци талантливите деца получиха лично от заместник-кмета на община Банско Ивайло Ръхов.