Красивите лица на „Рила ни гледа”! Преподавателката Юлия  Чорапинова, Вася Николова от танцов състав „Зора” и Венелина Георгиева от Дупница поразиха с народните си носии

Юлия Чорапинова и Марина Чорапинова
  • Напълнихте ни сърцата, това се казва истински българки, коментираха участници във фестивала

 

Националният фолклорен фестивал „Рила ни гледа” събра в Дупница не само красотата на народните танци, но и красотата на българките.

Александра Николова от Перник

Облечени в автентични носии и закичени с китки, дамите от фестивала събудиха възхищението на гости и участници. Една от тях е Александра Николова от Перник.

Вася Николова и Венелина Георгиева
Катерина Василева от Благоевград

Коментарите за нея бяха: „Красива и лъчезарна българка!”.

Дупничанката Вася Николова от танцов състав „Зора” и Венелина Георгиева също очароваха с народните си носии и лъчезарно излъчване.

Маринела Николова

Катерина Василева от Благоевград се появи с невероятно красива народна носия и венче от цветя в косите. „Страхотна, прекрасна, това е българката”, коментираха за Катерина. Маринела Николова пък се снима за спомен с мечката на Васил Говедарски от Овчарци.

Вирджиния Каймаканова

Вирджиния Каймаканова, която е възпитаничка на ЮЗУ „Неофит Рилски” в Благоевград, също остави без дъх участниците и заслужено получи комплименти колко е страхотна.

Преподавателката Юлия Чорапинова и Марина Чорапинова от Дупница грееха като слънца. „Красота, напълнихте ми сърцето”, заяви Любов Кьосева.