Един от най-преуспелите бизнесмени – Кирил Бошов, стана съветник на ГЕРБ депутата от Дупница Ив. Константинов

 

 

Един от най-преуспелите бизнесмени от Дупница стана съветник на ГЕРБ депутата Ивайло Константинов. Той назначи за свой нещатен сътрудник в НС шефа на водещата застрахователна компания “Евроинс” АД – Кирил Бошов.

Кирил Бошов

Дупнишкият депутатът от ГЕРБ е член на Комисията по труда, социалната и демографската политика. Кирил Бошов е председател на Съвета на директорите в застрахователната компания. Информацията е публикувана в профила на Ивайло Константинов в сайта на Народното събрание.

„Градът ни се слави с много известни личности, артисти, писатели, бизнесмени, Кирил Бошов е един от тях.

Смятам, че съм направил добрия избор и заедно ще направим нещо добро за Дупница и Кюстендилска област”, коментира Константинов. Той призна още, че в момента на дневен ред е един от най-наболелите проблеми – спиране на войната по улиците.

Същевременно стана ясно още, че охранителят Стоян Митев Темелиев, който регистрира фирма „Делта-Сиг Петрич”, ще съветва петричкия депутат от ГЕРБ Георги Динев.

С двама сътрудници е и патриотът Атанас Стоянов от Сандански. Това са Цветан Петков Александров и Пламен Пенчев Станев. Александров ще подготвя санданския депутат по въпросите за транспорта и транспортната политика, а Станев – на околната среда и водите.