Home Регион Благоевград Благоевградчани от концерта на БГ радио: Цветан Цветанов не спира да се...

Благоевградчани от концерта на БГ радио: Цветан Цветанов не спира да се снима, прилича на вълкът от “Ну, погоди”!

    •  

    Цветан Цвтанов цяла вечер се фотографира с любимимите си гербери от Югозапада. Той строи Кметът Камбитов и съпругата му, заедно с дъщеричката, гушна с едната ръка половиката си Деси и ги щрака за спомен на церемонията по връчването на годишните награди на БГ радио  в Благоевград. После подреди до себе си и Ирена Соколова и мъжа и, а най- накрая и евродепутата Анрей Новаков и съпругата му с най-хубавите им усмивки. Липсва само депутатката Даниела Савеклиева и мъжа и Влади. Така направи серия демонстративни снимки на семейно щастие на фона на голямата сцена и хилядите гости. После бързо селектира кадрите и най-милите грейнаха от фейсбукстраницата му, съобщиха наблюдателни благоевградчани и добавиха: “Много прилича на вълкът от “Ну, погоди”, който успява да се увековечи със златен медал с помощта на обикновен лентов фотоапарат.

    Селфито на вечния враг на зайчето от началото на 60-те по нищо не отстъпва на съвременните си аналози.”- превиваха се от смях група благоевградчани, който се радваха на артистичността Цветанов.

    Мащабното събитие се проведе тази вечер  в модерния парк “Македония”, който община Благоевград и кметът Атанас Камбитов изградиха върху терена на бившите казарми.
    Ето какво сподели Цветан Цветанов:“Неизползваемият имот беше прехвърлен миналата година на общината от второто правителство на Бойко Борисов и само за 3 месеца върху него екипът на Атанас Камбитов изгради този уникален парк, който отговаря на всички условия за провеждане и на международни културни събития. Утре вечер на същото място, за трети път в Благоевград, ще се проведе и международният музикален фестивал “Франкофоли”. Специално за него в Благоевград пристигат много изпълнители, а тази вечер се срещнах и със Станка, дъщерята на президента Жельо Желев, който в началото на 90-те години помогна за стартирането на международния фестивал и в България. Тази вечер и следващите дни Благоевград е един истински европейски културен център и е много приятно тук да срещна много млади хора и приятели от цяла България като председателя на Жени ГЕРБ Ирена Соколова и евродепутата Андрей Новаков със семействата им“.

     

error: Хубав ден :)