Цветан Видински и Светльо Георгиев остават начело на мъжкия тим на ФК „Марек 1915“ и за сезон 2017/2018, Анжело Кючуков ще води юношите младша възраст

Президентът Борис Паризов

 

Цветан Видински ще бъде начело и на юношите до 19 години

От ръководството на ФК „Марек 1915“ обявиха имената на треньорите, които ще водят различните възрастови групи през следващия сезон 2017/2018 година. На среща на УС на клуба, на която е присъствал и президентът Борис Паризов, е дадена отлична оценка за спортно-техническата работа в клуба за изминалата състезателна година. Цветан Видински и Светльо Георгиев остават начело на мъжкия тим. Основният приоритет пред тях ще бъде продължаване на налагането в първия отбор на момчета от школата. На този етап се водят разговори за привличане на двама футболисти от други отбори. Видински ще бъде начело и на юношите до 19 години, които под негово ръководство си спечелиха промоция за елитната U-19. Там негов помощник ще бъде Асен Нешев, като Нешев ще води и децата, родени 2004 година. Основната цел пред този тим е запазване място в елита. Юношите младша възраст ще останат под ръководството на Анжело Кючуков. С по-малките ще продължат да се занимават Янек Кючуков, Борис Кръстев, Слави Станчев.

Новият сезон на Югозападната трета лига ще започне на 12 август (събота). Това съобщиха от ЗС на БФС. Жребий за програмата ще бъде изтеглен на 31 юли, а срокът за подаване на заявки за участие е 10 юли. Припомняме, че от групата изпаднаха „Чепинец“ и „Велбъжд“, а след баражи бяха определени и новите членове ФК „Кюстендил“ и ЦСКА1948. „Струмска слава“ влезе в професионалния футбол, а от „Б“ група изпадна „Банско“.

От следващата седмица от ФК „Марек 1915“ ще пуснат в продажба и новата членска бонус карта.