Ремонтираните улици в Ихтиман с два пласта асфалт, зам.-кметът Т. Кацаров: Дейностите са финансирани с целева субсидия от държавния бюджет в размер на 150 000 лв.

 

Тези дни приключи основният ремонт на части от улиците „Булаир” и „Люлебургас” в участъците между ул. „Шипка” и „Три уши” в Ихтиман, съобщиха от общинската администрация. Уличното платно е с два пласта асфалтово покритие, бяха подменени бордюрите, тротоарите също са изпълнени с асфалт.
„Тези участъци бяха в най-лошо състояние по отношение на водопроводната мрежа и настилките. След ремонтите на водопровода през миналата година сега участъците са обновени изцяло” – сподели инж. Тони Кацаров, зам.-кмет на община Ихтиман. „Дейностите са финансирани с целева субсидия от държавния бюджет в размер на 150 000 лв. с ДДС” – добави още той.
В близките месеци ще продължи работата и по части от улиците „Г. Раковски” и „Калето”. Намеренията на общинското ръководство са да продължи поетапно подмяната на водопровода и ремонтирането на улиците в града.